top of page

Animal Rights maakt zich schuldig aan Politieke Moord!

Het was te verwachtten. De Boer Burger Beweging, met aan het roer Caroline van der Plas, doet het goed onder de boeren en dat kan natuurlijk niet. Animal Rights is de terreur-groepering gesponsord door de Partij voor de Dieren. En we weten ondertussen dat die laatste niet tegen een grapje kan. Een grapje zoals deze foto!

Yep, da's Ouwehand, niet schrikken mensen! Natuurlijk stond er op dat gelaatstmasker, dat ze van ons mag ophouden, ook na deze crisis, Plan B. Dat Plan B houd onder andere het vermoorden van de ongeboren vrucht van vrouwen, die kans hebben op een miskraam. Wat dat met de PvdD te maken heeft? Peter Singer, iemand die het helemaal niet erg vindt op deze manier de menselijk ras zuiver te houden. ( Waarom klinkt dat zo bekend ineens? ). Ja ja, ik leg de link al uit....pfffff. Klink eens op de onderstaande link en begin te lezen. Daarna kijkt u naar de reactie van Marianne Thieme, het filmpjes staat er tussen... https://downpride.com/2017/03/02/plan-b-over-dieren-babies-met-downsyndroom-en-peter-singer/ "Marianne van de PvdD, laat zich lovend uit over Peter Singer: “Peter Singer helpt ons mee om de aandacht te vestigen op onze documentaire de Haas in de Marathon, een film over tien jaar Partij voor de Dieren. Geweldig! Deze wereldberoemde Australische Peter Singer is hoogleraar bio-ethiek aan Princeton University, filosoof en één van de grondleggers van het ethisch afwegingskader rondom dierenrechten. Hij is voor ons een grote bron van inspiratie!”

Dat je als partij voor diversiteit bent is niet geloofwaardig als je als partij leunt op denkbeelden van een filosoof die voor selectief bestaansrecht, gebaseerd op ‘bewustzijn’, is". En als je dan opdracht geeft de link www.carolinevanderplas.nl door te linken naar de pagina van Animal Rights waar de misstanden in slachthuizen en boerenbedrijven worden blootgelegd ( MET RECHT!!!! ) ben je gevaarlijk bezig...Erwin Vermeulen!!!! Geschreven door Linda van Kollenburg

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page