top of page

De stikstof wet door de Eerste Kamer!

De wet werd tegengehouden omdat Partijen die eerder tegen waren omdat de wet in een aantal zaken niet voorzag, is aangenomen. Dit is het einde van de veehouderij in Nederland. Ik hoop dan ook dat iedereen van voorgekauwd nep vlees, vleesvervangers en vegan houd, want dat gaan jullie allemaal eten. Ik niet, wij hebben onze vleeskoeien... Huizen, windmolens en zonnepanelen worden het uitzicht van Nederland. Toerisme zal dalen, werkeloosheid stijgen met ongeveer 250.000 mensen. De boer weggepest, veilig eten een droom. Want jullie prakje komt straks uit Zuid Amerika ( https://nacla.org/article/global-pesticide-pushers-latin-america ) en zit vol met enge pesticiden die kanker veroorzaken. GOED GEDAAN NEDERLAND!!! https://www.eerstekamer.nl/live_plenaire_vergadering

"De #stikstofwet is aangenomen door de Eerste Kamer. SGP, CDA, VVD, SP, 50Plus, OSF, D66 en CU stemden voor het wetsvoorstel, Fractie Nanninga, FvD, Otten, GroenLinks, PvdA, PVV en PvdD stemden tegen."

Gecondoleerd met het inleveren van de agrarische sector. Groene gewassen voor een miljoen extra woningen en snelwegen/beton. En vliegveld Lelystad krijgt z'n officiële vergunning voor 45000 vluchten.

Een week voor de verkiezingen... Team Avin.

Dick

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page