top of page

Kabinetscrisis. - Zinnige Onzin ( 23-08-2022 )

De kans was aanwezig. Is trouwens nog steeds aanwezig Maar de Grote Goochelaar heeft dit verschrikte konijn tot nu toe nog heel deskundig in zijn hoge hoed kunnen houden. Want "The show must go on!!". Wat er ook gebeurd!!

Nu was het dit keer wel een show waarbij één van zijn danseressen vanwege ziekte verstek moest laten gaan. Daar schijnt deze danseres wel vaker last van te hebben.

Als de druk iets te hoog wordt dan kan deze dame niet meer in de maat dansen en kiest ze voorheen rol achter de gordijnen en onder de lakens. Hoewel ze tijdens de sollicitatieprocedure hoog van de tafel blies, bleken haar danskunsten toch niet zo kunstig te zijn. Een beetje rechtlijnig en maar één kant in. Toen werd dat nog gewoon door alle 10 de vingers en één lange neus gezien.


"Iedereen moet kunnen worden wat hij/zij wil."

Dat was het credo van deze leidster van Dansclub 66. Ook medeorganisator van deze Grote Goochelshow. En natuurlijk was de Grote Goochelaar het daar mee eens. Want zo kon hij tenminste de Grote Goochelaar blijven.

Maar ja. Iedereen weet het.

Je kunt iets wel willen!? Maar je moet het ook nog kunnen!! En daar zat dan ook het probleem. Deze danseres danste heen weer over het hele wereldtoneel, beloofde iedereen de mooiste beloftes, en zakte daarna, éénmaal weer terug op haar eigen Haagse toneelschool, als een plumpudding in elkaar. "Wie zijn toch die mensen?" Vroeg ze zich dan af. Om daarna in haar donkere holletje te kruipen.

Ziek, zwak en misselijk.

De voorstelling van vandaag is in ieder geval geweest. Genaamd: "Het landje met de 40 crisissen." Een voorstelling die pasgeleden zijn 4e seizoen is ingegaan. Met, tot vandaag, 4331 dagen is het de langste Haagse Grote Goochelshow ooit. En de Grote Goochelaar denkt er nog niet aan om te gaan stoppen.

Vanavond zal er wel weer een overleg zijn. Achter gesloten gordijnen en onder de lakens. Om te zien hoe lang ze het publiek in Theater Nederland nog voor de gek kunnen houden met hun doldwaze kunsten.

Dat wordt dus vast nog een tijdje lachen, gieren en brullen voor de gewone man!!

Wordt vervolgd!! Binnenkort in dit theater. Een nieuw vervolg op de show!!! "Markie Houdini en de heks met de 7 bezemstelen!"!


En mischien!? Heel mischien!? Gaat de Grote Goochelaar het vanaf nu helemaal anders doen. En laat hij haar nu eindelijk eens het konijntje uit zijn hoge hoed zien. Om daarna af te sluiten met een laatste act. Die waar het publiek steeds meer om roept. Want misschien wordt het nu eindelijk tijd, voor de grote verdwijntruc....

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page