top of page

Rechts kan van links nog wat leren.....

Dat klopt zeker wel. Links heeft het heel goed gedaan. Zij hebben belangrijke media in handen, en kennen de mazen in de wet. Ook zijn zij al heel lang zeer actief op social media om de burgers op een achterbakse manier vals voor te lichten over de agrarische sector.


Nu de Partij voor de Dieren hun voetafdruk in de politiek hebben gezet, lijkt het alsof het vechten is tegen de bierkaai. In het begin werd er op de PvdD neer gekeken door de gevestigde politiek. Echter is met behulp van de media (links), en hun activistische en volharden achterban hun gelukt om de agrarische sector veel pijn te bezorgen.

Het activisme van links zit diep. De mooie agrarische sector in Nederland wordt om zeep geholpen door linkse activisten. Uiteraard zeggen linkse politici afstand te nemen van bedreigingen aan het adres van boeren, op 1 iemand na dan. Esther Ouwehand noemt lieden als Erwin Vermeulen (Animal Rights) helden. Erwin Vermeulen is samen met Peter Janssen (Vegan streaker) opgepakt voor inbraak bij een konijnenhouder in Vragender. Activisten als Peter Janssen en Erwin Vermeulen schuwen geweld, bedreiging en intimidatie niet. Zij worden aangemoedigd door politiek leidster Esther Ouwehand van de PvdD. Eenmaal opgepakt, blijven hoge straffen uit. Het links activisme lijkt te zijn doorgedrongen in het gerechtshof. Dus ja, links doet het goed.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page