top of page

Wakker Dier is niet zo Wakker...

“De dierenwelzijnsorganisatie baseert die SCHATTING op basis van het aantal dagen dat dieren in de veeindustrie hittestress KUNNEN krijgen.”


Nou nou. Als je anders niks te melden hebt, ga je maar iets roepen op basis van “schattingen”, nattevingerwerk dus, om zo toch nog interessant over te komen door iets te melden wat enkel op aannames en suggestie is gebaseerd, en niet op feiten en ratio. Dat Wakker Dier zelf last heeft van hittestres moge al langer duidelijk zijn. (airco kapot ?)


Deze club is helemaal niet voor dierenwelzijn, maar voor veganisme. Het mist dan ook de kennis en expertise over landbouwhuisdieren en argumenteert enkel op basis van haar eigen veganistische levensbeschouwing, die men koortsachtig aan ons probeert op te dringen. Mede door onophoudelijk de boeren weg te zetten als dierenbeulen,

kalverfraudeurs, mestfraudeurs en natuurvernietigers, waar dit huidige kabinet trouwens maar al te blij mee zal zijn. Als blijkt dat hun berichten niet kloppen, blijft het oorverdovend stil vanuit de grachtengordel.


Een “mea culpa” kent ze niet, en een cursus “rectificeren” ligt kennelijk buiten bereik. (een busje om mee achter de Appie aan te rijden is ook duur) Zelfs na 2 decennia, en miljoenen aan donaties te hebben ontvangen en uitgegeven, waarmee ze “campagne” voeren, is de vleesconsumptie niet gedaald, maar nog steeds hetzelfde, tot frustratie van het wakkere dier, dat inmiddels met lede ogen moet aanzien dat de consument haar interesse verliest in haar “schokkende berichten” en haar geloofwaardigheid al ernstig in twijfel trekt...


Auteur : Rene Velthuis

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page